бул. Арсеналски 97А
София,
България
23.3119693
42.6738083
UserLikes
Име: TECHNOSHOP
Адрес: София, бул. Арсеналски 97А
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.technoshop.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Онлайн магазини
Дейност:

Предлага смартфони, ултрамобилни компютри, GPS навигатори, дигитални камери, аксесоари и др.

Ключови думи: протрейдинг еоод, technoshop, смартфони, ултрамобилни компютри, mid устройства

За нас

TECHNOSHOP
Онлайн магазинът за www.technoshop.bg е собственост на фирмата ПроТрейдинг ЕООД. Тя е основана през 2005г. и нейната основна цел е да продава високо технологични продукти онлайн на широк кръг от потребители.

Ние внасяме повече от 1000 продукта, които са представени в нашият сайт и имаме достъп до повече от 2000 допълнителни продукти. От пълна селекция на смартфони и ултрамобилни компютри, до пълна разновидност на GPSи, дигитални камери и аксесоари, във всякакви модели и марки. Нашият онлайн магазин предлага всичко, което иначе трудно б
TECHNOSHOP
ихте открили. Ние удовлетворяваме нашите клиенти, като приближаваме цените на продуктите възможно най-близо до цените на едро.

В днешни дни, Интернет осигурява нов начин за предлагане на услуги, продажби и дистрибуция на продукти. При Интернет потребителите има голямо търсене на продукти свързани с компютри и високи технологии. ПроТрейдинг ЕООД има за цел да използва тези възможности, като изгради водещи позици на този пазар. Мисията на фирмата е да осигури най-новите продукти на най-ниски цени, с отлично обслужване за глобалния компютърен пазар.
TECHNOSHOP
Ние се стремим да се превърнем в един от водещите компютърни супер-магазини в Интернет. Използвайки Електронната Търговия, фирмата може да предостави пълен търговски опит с подробна информация за продуктите.

Вашето удоволетворение е нашата цел #1! 365 дни в годината, ние сме съсредоточени в обслужването на Вашите потребности, като Ви предоставяме високо технологични продукти и се грижим за Вашето най-голямо удовлетворение. Ние работим извънредно много, поддържайки приятелска атмосфера и отлично обслужване с надеждата да надминем Вашите очаквания.



 
Открийте ни в Google+