бул. Шипченски проход 37
София,
България
23.3593114
42.6795297
UserLikes
Име: SHOPPING.BG
Адрес: София, бул. Шипченски проход 37
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.shopping.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Онлайн магазини
Дейност:

Онлайн магазин.

Ключови думи: онлайн магазин, онлайн, магазин, полар мода, shopping bg

CATALOG.BG > SHOPPING.BGВижте на картата

Facebook

За нас

SHOPPING.BG съществува от точно три години, основан е през Юли месец на 2007 година. От този момент, работихме неуморно, за да се развием до един от най-активните хипермаркети в България, предлагащ много сериозен асортимент от стоки.

Определено, нашето най-голямо предимство пред конкуранцията, е непрекъснатото желание за осъвършенстване. В Shopping.BG не спираме да инвестираме време и ресурси в подобряването на всеки аспект от работата – от интерфейса и функционалността на хипермаркета, до асортимента на предлаганите продуктите и обслужването на нашите клиенти.

В Интернет пазаруват предимно по-млади хора. Разбира се, Shopping.BG се старае да предлага продукти за всички възрастови групи, както масови, така и по-луксозни. Така че, от тази гледна точка всеки клиент е важен.

Икономическата криза нямаше как да не се отрази на сегмента на онлайн търговията, но въпреки това ние в Shopping.BG отбелязахме добър ръст на продажбите. Като цяло, онлайн търговията в България не спира да се развива, но все още има много да наваксаме, докато стигнем нивата в САЩ и западна Европа.

Поддържаме складова база за продуктите с наша марка, както и за част от останалия асортимент, който можете да намерите в хипермаркета.
SHOPPING.BG


В Shopping.BG успяхме да изградим високо-ефективна система за доставки. Наши партньори са някои от най-големите куриерски компании в България, също така сами се грижим за част от доставките. По този начин, клиентите ни имат възможност да избират между различни типове доставка, а стоките достигат до тях за максимално кратко време.

Чрез следенето на потребителските предпочитания, онлайн магазините се опитват да достигнат максимална ефективност на операциите си, предлагайки прокутите, от които клиентите се интересуват. Така, те имат максимално оптимизиран избор, без пернасищане. По този начин пазаруването се улеснява и за двете страни, а разходите се намаляват.

Все още наложеният платеж е най-предпочитаният метод за разплащане на българските клиенти. Това е добре-отработена система в България, но от гледна точка оптимизацията на работа и обработка на поръчките, картовите разплащания биха могли да ускорят транзакциите.

Сигурността на плащанията е нещо, което определено притеснява всички потребители в Интернет, затова ние се стараем да предоставим максимално ниво на защитеност за нашите клиенти. Сигурността им при онлайн разплащане в Shopping.BG се гарантира от системите на ePay.

Клиентите в Българ
SHOPPING.BG
ия започват да свикват с поръчките на стоки по Интернет, но въпреки това още не могат да преодолеят желанието видят на живо стоката, преди да я купят. Друг проблем, е все още слабото навлизане на Интернет сред населението и различните възрастови групи. Това неминуемо ограничава целевата ни аудитория с потенциални клиенти.

Едно от основните качества на Shopping.BG е отличният асортимент от предлагани артикули, затова и ние не спираме да обновяваме избора от предлагани продукти спрямо търсенето и предпочитанията на нашите клиенти.

Постоянно се стараем да предлагаме възможно най-добрите цени, голям асортимент от продукти на промоция, както и такива с безплатна доставка. Обслужването на клиентите ни винаги е на най-високо равнище. По този начин, Shopping.BG гради база от лоялни клиенти, които редовно се връщат да пазаруват от нас. Също така, градим база от приятели в най-големите социални мрежи Facebook и Twitter, където сме в постоянна връзка с тях. За нас, най-добрата реклама са доволните ни клиенти!

Надяваме се след 10 години онлайн търговията да достига до всяко домакинство в България, а Shopping.BG да е лидерът в бранша с най-много продажби във всички традиционни и нетрадиционни категории продукти.
 
Открийте ни в Google+