бул. Самоков 8, вх. А, ап. 9
София,
България
23.3525585
42.6680182
UserLikes
Име: ЕСКАРГО 2002
Адрес: София, бул. Самоков 8, вх. А, ап. 9
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.escargot2002.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Онлайн магазини
Дейност:

Онлайн магазин

Ключови думи: escargot 2002, online shop, сп безопастност, трудова, медицина

За нас

ЕСКАРГО 2002 са фирма, занимаваща се с издаване на специализирана литература по здравословни и безопасни условия на труд.
Извършват обучение на специалисти, работещи в областта на осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд, комитети и групи по условия на труд, обучение за квалификационна група по ел.безопасност.

ЕСКАРГО 2002 ЕООД е регистрирана, като служба по трудова медицина.

След настъпилите промени в България, насочени към развитие на пазарната икономика, от 1999 година ЕТ ЕСКАРГО 90 Димитър Терзиев започна издаването на специализирано списание БЕЗОПАСНОСТ & ТРУДОВА МЕДИЦИНА.

Списанието се издава с любезното съдействие на ИЗПЪЛНИТЕЛН
ЕСКАРГО 2002
А АГЕНЦИЯ ГЛАВНА ИНСПЕКЦИЯ ПО ТРУДА и отразява дейността на инспекцията по осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд, принципите и подходите наМеждународната организация по труд а и ЕС по въпросите за безопасност и здраве при работа.
В списанието се публикуват новоизлезли нормативни документи, коментари по тях за приложението им от ръководни специалисти, нормативни документи, изчерпани, но необходими в практиката, дават се трудово-правни консултации, отпечатват се мнения на специалисти и опитът на фирми, дават се практически съвети за осигуряване на здраве и безопасност при работа.
Публикуват се коментари на станали трудови злополуки с печален край.



 
Открийте ни в Google+