ДОМШОП

ДОМШОП

ул. Полк. Стойно Бачийски 40
София,
България
23.2440169
42.6642768
UserLikes
Име: ДОМШОП
Адрес: София, ул. Полк. Стойно Бачийски 40
Телефони: text to imagetext to imagetext to image
Уеб сайт: http://domshop.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Онлайн магазини
Дейност:

Електронна търговия със стоки за дома и ремонта

Ключови думи: ъглошлайфове шлайфмашини, пистолети за горещ въздух и лепене, триони, бормашини, акумулаторни бормашини

За нас

ДОМШОП


Ние сме група млади ентусиасти, които развиват електронна търговия със стоки за дома и ремонта.  Юридическото наименование на дружеството е Домшоп Е ООД . Основната ни движеща сила е желанието за постигане на по-добро обслужване на клиентите, индивидуално отношение към тях и  специфичните им нужди. Основната ни цел е да постиганем на по-добро обслужване на клиентите  посредством клиентоориентираната ни политика. Големите вериги хипермаркети предлагат многообразие от стоки на изгодни цени, но след първоначалната еуфория от пазаруването в такива магазини, много потребители откриват и неудобствата, а те са:


1. средно време за придвижване и обслужване 1 час ;
2. транспортни разходи до магазина и обратно ;
3. транспортни разходи за транспортиране на обемисти и тежки покупки ;
4. редене на опашки ;
5. липса на индивидуално отношение .


В тези магазини се предлагат много стоки, но в повечето случай даден вид артикул е представен само от един единствен (brand) производител, което е силно ограничаващо свободния избор и неутрализира ефекта от ниските цени. За закупуването на една стока за 20 лева, клиентът ще загуби време да достигне до магазина, ще се загуби в изобилието от цветове, оферти, светлинки по стелажите и накрая ще чака 15 минути на опашка. ДОМШОП предлага решение на тези и много други неудобства.  Потенциалът за успех на ДОМШОП е в не разработения интернет пазар на стоките за дома и ремонта, повечето  складове и хипермаркети, предлагат каталог единствено на техните стоки на склад. Не се предлагат стоки от други доставчици извън собствения асортимент.  Ние се целим да постигнем най-доброто обслужане на клиенти, отлични цени и бързи доставки, удобни методи за разплащане.
Така също ние отделяме много време, за да Ви предложим най-добрите оферти. Така Вие, нашите клиенти, може да се възползвате от най-доброто на пазара. Не на последно масто сред факторите за успех са ни:


1. Млад и амбициозен да успее мениджмънт;
2. Вътрешно силно мотивиран екип;
3. Безкомпромисно високи стандарти на клиентско обслужване;
4. Стройна логистична схема на работа;
5. Избор на висококачествени стоки в асортимента;
6. Предлагане на сезонни стоки - всеки сезон има специфично търсене на стоки. ДОМШОП ще се фокусира върху този формат на асортимента и ще го доставя до клиентите си с подходящо маркетиране и на конкурентна цена;
7. 24/7 Help desk;


Всичко останало, което не успяхте да разберете за нас, ще го разберете, като заработим заедно.


От екипа





 

Открийте ни в Google+