ПРИТИ ЛЕЙДИ / PRETTY LADY

ПРИТИ ЛЕЙДИ / PRETTY LADY

Име: ПРИТИ ЛЕЙДИ / PRETTY LADY
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://pretty-lady.org
E-mail: text to image
Отрасъл: Онлайн магазини
Дейност:

Онлайн магазин за бижута

Ключови думи: онлайн магазин, бижута, пръстен, колие, медальон

За нас

Прити Лейди ЕООД е изцяло виртуална компания, която има за цел да предлага нови на пазара и интересни за клиентите продукти като в същото време спестява на своите клиенти безполезното лутане по магазините и създава комфорт на онези, на които рядко им остава свободно време за шопинг. За това и нашето мото е: Вашата онлайн шопинг терапия .

Нашата мисия е да задоволим максимално желанията и потребностите на нашите клиенти. За целта сме разработили специално за всеки наш редовен клиент програма за лоялни клиенти с ваучери за отстъпка, както и други постоянни промоционални ваучери. А Вие, скъпи клиенти, не се колебайте да се свържите с нас ако имате идеи и предложения, които смятате че ще ни бъдат от полза. Ние сме отворени към вашите желания и въпроси и с голямо внимание ще обърнем внимание на всеки един от вас.

Нашите продукти са с изключително добро качество и на ниски цени. Това се дължи на факта, че ние не разчитаме на посредници и доставчици за закупуване на стоката, а самите ние сме вносители и контактуваме директно с производители и търговци от чужбина. Това наше важно предимство намалява цената на продуктите видимо и не е за сметка на качеството. Ако вие сте си закупили продукт от нас и той не притежава посочените му характеристиките или просто се окаже дефектен, то ни ще ви възстановим сумата, която сте заплатили веднага щом ни върнете продукта и ние установим несъответствието.

А някога замисляли ли сте се, че едно от най-важните неща във визията на една дама са малките неща, които украсяват нейния тоалет и които карат околните хора да й се възхищават? Бижутата - тяхната форма, цвят, големина и стил говорят много за характера и душевността на дамите. Всяка една жена е индивидуална и притежава собствен стил, за това ние сме се постарали да представим на вашето внимание широка гама от продукти, с което се надяваме че всяка дама ще открие своето любимо бижу, а всеки мъж ще има възможност да зарадва своята половинка с нещо интересно и уникално.

Ние Ви обещаваме, че постоянно ще ви изненадваме с нови и нови продукти, така че стойте на линия и поглеждайте по-честичко нашите специални предложения.

ПОЖЕЛАВАМЕ ВИ ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ !!!




 

Открийте ни в Google+