Сподели във Facebook


ул. Опълченска 27
Варна,
България
27.9200052
43.2083502
UserLikes
Име: ОНЛАЙН МАГАЗИН РЕФАН
Адрес: Варна, ул. Опълченска 27
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.refanshop.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Онлайн магазини
Дейност:

Refan- Фирмен онлайн магазин за парфюмерия и козметика

Ключови думи: online магазин за парфюмерия и козметика на рефан, онлайн магазин рефан, интернет магазин рефан, online магазин, магазин

Продукти

Виж на картата

  • catalog.bg
  • ОНЛАЙН МАГАЗИН РЕФАН

За нас

РЕФАН ООД - гр. Пловдив, е създадена през 1991 г. като фамилна фирма, занимаваща се предимно с търговия на вносна парфюмерия и козметика. Впоследствие се развива и разраства, като постепенно създава свои собствени технологични развойни звена и оформя производството на парфюмерия, козметика, продукти за баня и натурални бутикови сапуни.

През последните години фирмата утвърждава на българския и на международния пазар собствена търговска марка “РЕФАН”, под чието име предлага продукцията си в България, Европа, Африка, Близкия и Далечния изток.

Фирмата задоволява потребностите на клиентите си чрез голямо разнообразие от продукти, богати на природни формули: СПА козметична серия с морски продукти, натурални ръчно – изработени ароматерапевтич
ОНЛАЙН МАГАЗИН РЕФАН
ни глицеринови сапуни, ароматерапевтични бутикови свещи, ароматерапевтични соли за вана с етерични масла и минерали и микроелементи от Мъртво море, масла за вана и масаж. И естествено огромно разнообразие от парфюмни аромати, предлагани под формата на различни парфюмни продукти: дезодоранти, тоалетни води, парфюмни води.

Продуктите на „Рефан” се базират на високо-качествени натурални съставки, доставени от световно-известни производители;

Фирмата е разработила и прилага система за контрол на качеството в съответствие с изискванията на стандарта ISO 9001:94, сертифицирана от немската фирма TUV през ноември 2001 г. и актуализирана през 2006 съгласно новия стандарт ISO9001:2000; разполага и с GMP доклад (за добра производствена практика).
 
Открийте ни в Google+